barhoofden 2022

Geplaatst op 09-11-2021  -  Categorie: Algemeen
Oproep nieuwe barhoofden voor 2022

De bar van ons fijne clubhuis vormt een stralend middelpunt van ons verenigingsleven. Het is dé plek waar wij voor de gezelligheid elkaar kunnen ontmoeten. 

Voor het aankomende seizoen is de Barcommissie op zoek naar vijf nieuwe barhoofden om ons team te versterken. Wij doen een oproep aan iedereen die toch niet echt groene vingers heeft om het Greenteam bij te staan, niet de technische skills heeft onderdeel te zijn van ons Haventeam, maar die graag mee wilt werken aan een gezellige plek waar komend jaar ook mooie activiteiten zullen worden georganiseerd. Na een uitvoerige instructie en een inwerkdienst zal je als barhoofd een aantal keer per jaar de coördinatie tijdens een bardienst verzorgen. 
image-6483441-2
Een barhoofd:
* Is minstens 18 (achttien) jaar oud;
* Zal gedurende het jaar een aantal keer (nader te bepalen) het clubhuis openen & sluiten tijdens openingsdagen;
* Zal de barmedewerkers die nog niet eerder bardiensten hebben gedaan instrueren en begeleiden;
* Is gedurende die dag aanspreekpunt mochten de barmedewerkers vragen hebben;
* Denkt en werkt mee aan mooie activiteiten die gedurende het jaar zullen plaatsvinden.

Ben jij een van onze nieuwe enthousiaste barhoofden voor 2022? 
Stuur dan een mail aan rab.[antispam].@wsvbuurman.nl voor 18 november 2021. 

Samen met alle leden houden wij de bar draaiende en het clubhuis geopend. Een bardienst wordt veelal door twee barmedewerkers en deze bardienst duurt doorgaans drie uur. Binnen onze vereniging is het volgende afgesproken: "Elk lid heeft de verplichting minimaal twee maal per jaar als barmedewerker een bardienst te draaien.”. Zoals besproken tijdens de ALV krijgen alle leden de kans zich in te schrijven voor de bardiensten in 2022. Vóór aanvang van het nieuwe seizoen krijgen alle leden een oproep om zich voor een bepaalde datum in te schrijven voor bardiensten. Wie zich niet inschrijft, wordt vervolgens ingedeeld in bardiensten die nog open staan. Het is dus raadzaam om er snel bij te zijn, want hoe eerder je inschrijft, hoe meer kans dat je bardiensten kunt draaien op de momenten die jou het beste uitkomen. Momenteel is het bestuur bezig het reglement uit te schrijven dat begin 2022 zal worden gecommuniceerd. 

Vind je het spannend om achter de bar te staan? Dat kan! Geen probleem, geef dit aan en het barhoofd zal je begeleiden en extra handje helpen. Bedenk zo: Als je de natuurlijke krachten aankan op het water, kan je ook een bardienst draaien. 

Heb je ook nog een goed idee of suggestie voor de Barcommissie? Stuur dit dan ook aan rab.[antispam].@wsvbuurman.nl

Hartelijke groet, 

Ook namens de andere barhoofden Cor, Marcel, Peter & Roel,

Rosalie Tordoir 
Hoofd Barcommissie