Club van 100

Binnen WSV Buurman bestaat de Club van 100. Een van jaar tot jaar wisselend gezelschap van leden en niet-leden, vrienden en familie, watersporters en niet-watersporters, die de vereniging een warm hart toedragen en die ons ieder jaar weer in staat stellen om iets extra’s te realiseren. Zij doen dat door een financiële bijdrage van € 100 te geven, geheel vrijwillig en belangeloos!

Wat heeft de vereniging aan de Club van 100 te danken?
• In 2015 hebben we de brandweerrode Whaly kunnen aanschaffen, die gebruikt wordt bij zeillessen voor de jeugd en bij wedstrijden.
• De Club-bijdrage is in 2016 besteed aan terrasmeubilair en windschermen voor het terras.
• In 2017 is de bijdrage verdeeld over de voltooiing van het terras met plantenbakken e.d. en de aanschaf van een snelle reddingboot.
• In 2018 stonden een opbergrek voor Optimisten en veiligheidstrappen aan de steigers op de nominatie, maar helaas hadden we te weinig tijd en te weinig geld om die te realiseren.
• In 2019 is het opbergrek voor Optimisten gerealiseerd.

Ieder jaar doen wij een beroep op leden en niet-leden, vrienden en familie, watersporters en niet-watersporters om toe te treden tot de Club van 100 van dat jaar! In ruil daarvoor krijgen zij:
• een eervolle vermelding op het ‘Club van 100’-bord, dat het hele jaar in de hal van het clubhuis hangt;
• een warm welkom op de exclusieve ‘Club van 100’- borrel;
• eeuwige dank van leden en bestuur voor hun gulle gave.

Als u overweegt om lid te worden van de Club van 100 of als u daarover een vraag of opmerking heeft, dan kunt u dat via onderstaande knop per mail aan het bestuur sturen.

Mail over Club van 100