Openingstijden

Ons terrein is het hele jaar toegankelijk voor onze leden, maar het echte watersportseizoen is van 1 april tot 31 oktober.

De openingstijden van ons gezellige clubhuis zijn in het seizoen als volgt :

• Vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur,
  • Zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur,
  • Zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

De bardiensten worden uitgevoerd door de leden.  Er wordt van de leden verwacht dat zij zich  opgeven voor 2 bardiensten per jaar.  Zij worden altijd bijgestaan door een barhoofd.  Het kan voorkomen dat er een dag is dat niemand zich opgegeven heeft. Helaas blijft het clubhuis dan gesloten.

Als het heel slecht weer is en er niemand in haven of clubhuis is, kunnen barhoofd en bardienst samen besluiten om het clubhuis te sluiten.

Zoals hierboven al beschreven, is het terrein van de haven altijd toegankelijk voor de leden die met hun tag het hek kunnen openen. Ook het toilet en de wasruimte is altijd toegankelijk met de tag.

Voor zeer vriendelijke prijzen kunt u bij ons koffie, thee en limonade krijgen maar natuurlijk ook alcoholische dranken en de borrelhappen niet te vergeten. Monique, onze niet weg te denken gastvrouw, krijgt het nog weleens op haar heupen en zorgt dan voor een kleine smulhap. Gezelligheid kent geen tijd dus wees welkom en neem even de tijd voor een versnapering op ons heerlijke terras!

Elke eerste vrijdag van de maand is er aangklede vrijmibo op de club. Kom vooral een keer een borreltje halen en neem je vrienden mee!!

Huisregels

• Géén alcohol onder de 18 jaar!
  • Er kan bij ons alleen gepind worden.
  • Reken altijd af voordat je weggaat.
  • Ruim je rommel achter je op.
  • Er worden geen privéfeesten in het clubhuis gehouden.
  • Er kunnen wel bedrijfsevenementen plaatsvinden in het clubhuis, echter alleen indien dit in het sponsorcontract staat.