Ons clubhuis

De bar van ons fijne clubhuis vormt het stralende middelpunt van ons verenigingsleven. Het is dé plek waar wij voor of na het varen, klussen of gewoon voor de gezelligheid elkaar kunnen ontmoeten.  

Ons motto is: Weer of geen weer? Het Clubhuis is van 1 April tot 1 November zaterdag & zondag geopend. Mocht het regenen, kan je alsnog gezellig een koffie/biertje komen drinken, broodje eten en kletsen met de barman/barvrouw.

De openingstijden van ons gezellige clubhuis zijn in het seizoen als volgt :

  • Zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur,
  • Zondag van 11.00 tot 12.00 uur.

De bardiensten worden uitgevoerd door de leden.  Er wordt van leden met een boot of een board verwacht dat zij zich opgeven voor 2 bardiensten per jaar.  Zij worden altijd bijgestaan door een barhoofd. 

Flexibel open 

Naast de vaste zaterdagen en zondagen zal de bar ook op flexibele tijden open gedaan worden. Alle barhoofden en Bestuursleden hebben een sleutel van het clubhuis en zij mogen zelf bepalen bij mooi weer of bij gezelligheid de bar open te gooien. Om te laten zien dat het clubhuis open is, zal er een hoge vlaggenmast worden geplaatst met een grote Nederlandse vlag die vanaf de boulevard gezien kan worden.

Het terrein van de haven is altijd toegankelijk voor onze leden, die met hun tag het hek kunnen openen. Ook het toilet en de wasruimte is altijd toegankelijk met de tag. 

Voor zeer vriendelijke prijzen kunt u bij ons koffie, thee en limonade krijgen, maar natuurlijk ook alcoholische dranken en de borrelhappen niet te vergeten. Wees welkom en neem even de tijd voor een versnapering op ons heerlijke terras! 

Huisregels 

  • Géén alcohol onder de 18 jaar!
  • Er kan bij ons alleen gepind worden.
  • Reken altijd af voordat je weggaat.
  • Ruim je rommel achter je op.
  • Er kunnen géén privéfeesten in het clubhuis worden gehouden.