24 Uurs Race, Wijnproeverij & Ledendag

Geplaatst op 07-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rosalie Tordoir  -  Bron:

24 uurs Zeilrace Scouting op 10-11 juni

Onze buren, Scouting Dorus Rijkers Nesselande, organiseren dit jaar weer een 24 uurs zeilrace! Deze race zal plaatsvinden van vrijdag 10 juni op zaterdag 11 juni, 20:00u tot 20:00u. De lelievletten strijden gedurende een vol etmaal over de plas om te strijden om de titel “Koningen van de 24“. Net als bij de open dag waar een leuke samenwerking was met de scouting voor de schoonmaakactie, zullen wij ook voor dit evenement samenwerken: Wij hebben ons terrein beschikbaar gesteld voor de scouting om de steiger en tent op te bouwen. De zeeverkenners zullen slapen in deze tent en ouders & toeschouwers kunnen een drankje komen drinken. Kom ook gezellig kijken om de scouting aan te moedigen! Mochten er nog zeilers mee willen doen, aanmelden kan via de Zeilgroep Whatsapp of via ruutseb.[antispam].@wsvbuurman.nl. Ons clubhuis is op 11 juni van 11.00-20.00 geopend en ook toegankelijk voor de toeschouwers. 

24-uurs-race-2021

Wijnproeverij donderdagavond 16 juni door Wijnhandel De Bodega

Sinds dit seizoen hebben wij nieuwe wijnen in ons assortiment van de locale wijnhandel De Bodega. Om deze samenwerking te vieren, organiseren wij een wijnproeverij op donderdag 16 juni. Deze avond zullen 8 wijnen worden geproefd van verschillende druifsoorten. Kosten zijn €20,- per persoon af te rekenen bij de kassa op de avond zelf (minimale aanwezigheid van 10 personen, maximaal 20 personen). Ontvangst is om 19.30, de proeverij start om 20.00 en zal ongeveer 1,5 uur duren. Aanmelden voor deze wijnproeverij kan via deze link met als deadline 14 juni. 

bodega

Ledendag 2 juli

Schrijf alvast Zaterdag 2 juli in je agenda, dan staat namelijk onze jaarlijkse ledendag op de planning! Die dag zal een gezellige dag worden met veel water activiteiten, spelletjes op het terrein en een BBQ aan het einde van de dag. Meer informatie volgt snel. Ook voor deze dag hebben wij vrijwilligers nodig voor de bar, terrein en organisatie, zou je kunnen helpen meld je dan nu aan via deze link. 

8g7a7574