Club van 100

Geplaatst op 09-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: JKH

Hierbij roepen wij leden, vrienden en familie op om dit jaar (weer) lid te worden van de Club van 100 van WSV Buurman. De leden van deze exclusieve club ondersteunen onze vereniging door geheel vrijwillig en belangeloos € 100,- ter schenken. Dankzij deze giften hebben wij de afgelopen jaren dingen kunnen aanschaffen, die niet binnen de begroting pasten (zie Club van 100). 

Dit jaar willen wij de bijdrage van de Club van 100 gebruiken om aan onze website een verenigingsapp te kunnen koppelen. Daarmee wordt flexiebele en interactieve communicatie binnen de vereniging mogelijk. De bijdrage wordt gebruikt om de eenmalige initiële kosten te dekken en de licentiekosten in dit jaar. Als de ervaringen positief zijn, worden deze laatste vanaf volgend jaar in de begroting opgenomen.  Een mooi voorbeeld hoe de Club van 100 verbeteringen mogelijk maakt. 

Vanwege de Corona-pandemie kan je je voorlopig niet aanmelden aan de bar en niet betalen via de kassa. Daarom verzoeken wij je om je via onderstaande knop per mail aan te melden. Wij sturen je dan een factuur en onze hartelijke  dank!

Aanmelding Club van 100 in 2020