Laatste herinnering Open Dag

Geplaatst op 11-05-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: RT

Nog 3 dagen tot de Open Dag op zaterdag 14 mei

Aanstaande zaterdag is het zover: Onze open dag voor alle inwoners in de omgeving met veel zon en 20 graden op de planning. Het zal een gevarieerd programma worden met een schoonmaakactie van de Zevenhuizerplas en oevers (in samenwerking met Walk & Clean), activiteiten voor kinderen,  een zeilwedstrijd en er zal een demonstratie van de brandweer plaatsvinden. Wij werken samen met allerlei ‘buren’ om deze dag tot een succes te maken, er zal een tombola plaatsvinden voor alle bezoekers met allemaal mooie prijzen van Storm Beachbar & Bistro, Culinesse, Outdoor Valley, Project 7 Cablepark, Active4Health, Beach Club Rotterdam, L'Italiano en Eurofun.  

Samen met 20 leden die zich als vrijwilligers hebben opgegeven voor deze dag, kijken wij enorm uit om ons mooie terrein open te stellen voor een prachtige dag.

Komen jullie ook gezellig langs? Dan kunnen jullie gelijk onze gloednieuwe zonnepanelen bewonderen. Ze zijn maandag op de containers bij het clubhuis geïnstalleerd en worden volgende week aangesloten op ons netwerk.

Je kan de auto parkeren op de Kosboulevard; de parkeerplekken op ons terrein worden gebruikt voor de fietsen.

 

Programma:

12.00-14.00 Walk & Clean Schoonmaakactie

14.00-16.00 Zeilwedstrijd

16.00-17.00 Borrel & Demo Reddingsbrigade

 

Het clubhuis blijft open tot 20.00 uur, dus mocht je later nog een drankje willen komen drinken is dat uiteraard mogelijk!

 

Tot zaterdag!!