Nieuwe website

Geplaatst op 10-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: JKH

Zoals je ziet, is de website van WSV Buurman vernieuwd. We hebben dat gedaan, omdat wij de website beter willen gebruiken voor communicatie binnen de vereniging en naar buiten. Het is de bedoeling om binnenkort een verenigingsapp aan de website te koppelen om de communicatie nog makkelijker en interactiever te maken.

In het menu aan de bovenzijde kunnen mensen, die overwegen om lid te worden of iets willen weten over de vereniging, de nodige informatie vinden plus een aanmeldingsformulier. De slideshow daaronder vult deze informatie aan met een sfeerbeeld van onze vereniging.  Leden kunnen via MijnWSVBuurman alle informatie vinden en acties uitvoeren, die voor hen persoonlijk van belang zijn.

Onder het welkomstwoord staan aan de linkerzijde de actuele nieuwsberichten. Deze worden regelmatig ververst. In de kolom rechts staan de komende activiteiten en openingstijden van het clubhuis, als er geen activiteiten zijn. Deze lijsten schuiven door in de tijd. Daaronder staat de bekende Windfinder. Tot slot ruimte voor onze sponsoren, maar daar zijn we nog mee bezig.

Kijk eens goed rond op de website, probeer of je je weg kan vinden en of alles het doet. Laat alsjeblieft weten als je ergens tegenaan loopt. Ook als je ideeën hebt om de website te verbeteren of als je mee wil werken aan het onderhoud, horen wij dat graag. Via de knop hieronder kan je een mail daarover sturen.

 ruutseb.[antispam].@wsvbuurman.nl