Penningmeester gezocht!

Geplaatst op 26-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: JKH

Omdat Jan-Marijn Vink, onze penningmeester, gaat verhuizen, zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester. Dat is een belangrijke en veelzijdige functie. De penningmeester is verantwoordelijk voor het financieel beleid en de financiële administratie van WSV Buurman. Hij/zij beheert de bankrekeningen van de vereniging en bewaakt en verzorgt de facturen en de betalingen. Hij/zij is verantwoordelijk voor het (doen) opstellen van de belastingaangiften, de begroting en de jaarrekening.

WSV Buurman is financieel gezond. De exploitatie wordt geheel gedekt door de contributies, de liggelden en de baromzet. Binnen de exploitatie wordt jaarlijks een substantieel bedrag gereserveerd voor groot onderhoud/vervanging. Dus structureel zit het wel goed, maar procedureel kan het beter. O.l.v. de huidige penningmeester zijn de administratieve processen al gestroomlijnd, maar we willen nog slagvaardiger worden. We doen de financiële administratie en de boekhouding met een gebruiksvriendelijk softwarepakket voor verenigingen, dat geheel is ingericht op onze behoeften. De leden- en ligplaatsadministratie zitten ook in dit pakket en sluiten naadloos aan op de financiële administratie. De gehele administratie is up to date.

Wij zoeken iemand met gezond verstand en voldoende vakkennis, met een warm hart voor de vereniging en met ambitie om samen met de andere bestuursleden WSV Buurman de komende jaren te laten groeien en bloeien.

Ben of ken jij de persoon, die wij zoeken, of wil je meer weten bel dan met Jan-Marijn Vink ( 0654665240) of Jan-Kees Huyts, voorzitter (0625081702).

Met vriendelijke groet,