Pittige strijd om de Chili Con Carne Wisseltrofee

Geplaatst op 03-10-2021  -  Categorie: Algemeen

Pittige strijd om de Chili Con Carne Wisseltrofee

Zondag 26 september verschenen om 16 boten aan de start van de jaarlijkse Chili Con Carne race georganiseerd door Watersportvereniging Buurman. Verschillende klasse zeilboten deden mee zoals Lasers, Centaurs, Valken, Randmeren, Sailhorse en zelfs een optimist. Er stonden drie heats (wedstrijden) op het programma en de wedstrijdbaan betrof het ronden van verschillende boeien verspreid over de Zevenhuizerplas. De weersomstandigheden waren perfect, met een prachtige windkracht 3 en vlagen 4 was het een spektakel om alle zeilboten over de plas te zien racen. Bij de start was het dan ook een drukte van jewelste en er waren zeer spannende finishes. Na afloop werden alle start- en finishtijden van de drie wedstrijden in een speciaal ratingberekening sheet gezet.
Top 5 is geworden:
1. Jan Willem
2. Tom
3. Dick
4. Arno
5. Ralph & Bas
Jan Willem gaat er met de Chili Con Carne Wisseltrofee vandoor, een helmstok waar een plaatje opgemaakt zal worden. Ook een zeer speciale benoeming voor Kenji, die voor het eerst aan een wedstrijd meedeed en dat in een optimist!
Na de bekendmaking van de prijswinnaars stond er een heerlijke Chili Con Carne maaltijd klaar, met veel dank aan Ines! Met meer dan 40 man hebben wij op het terras mogen genieten van 24 graden en dat terwijl normaal deze tijdens deze traditionele race het koude dagen zijn.
Wij kijken erg uit naar volgend jaar!
image-6483441-2
image-6483441