Toegang tag wisselen zondag 10 - 12 uur

Geplaatst op 11-04-2023  -  Categorie: Algemeen

Aangezien er een tekort is aan Tag's om (nieuwe) leden een 1e, 2e of zelfs een 3e Tag te kunnen toekennen. Door een ander type Tag toe te passen wordt weer ruimte gemaakt in het toegang systeem. Deze aanpassing wordt op 1 maart as uitgevoerd om de nieuwe Tag's in het systeem te programmeren.

Wat verandert er per 1 maart;
* Alle uitgegeven Tag's komen dan te vervallen.

* Ieder lid met een object in de haven krijgt een nieuwe Tag (blauwe kleur) dit is de hoofdgebruiker Tag. (Toegang tot alle toegangshekken en faciliteiten in de haven)

* Alle oude Tag's worden ingenomen en 1:1 omgeruild.

* Na retour ontvangst van voldoende oude Tag's worden deze opnieuw geprogrammeerd en worden uitgegeven als extra Tag

* Extra Tag's hebben geen acces op de schuifpoort ivm met de veelvuldige slijtage en de daarmee gepaarde onderhouds kosten. 

* De looppoort wordt geautomatiseerd (open/ dicht) zodat deze niet open blijft staan in de avond of nacht.

Op de zondagochtenden tussen 10 en 12 kunnen de Tag's worden omgeruild, let op ieder lid krijgt op dan moment maar één (1) blauwe Tag uitgereikt. 

Vanaf komende zondag 30 april, kan iedere zondagochtend tussen 10 en 12 nu ook de extra tag worden opgehaald. Momenteel worden de puntjes op de i gezet om de draaipoort te laten werken en planning is dat dit vanaf 6 mei mogelijk is. De extra Tag's hebben geen toegang op de schuifpoort ivm met de veelvuldige slijtage en de daarmee gepaarde onderhouds kosten. De looppoort wordt geautomatiseerd (open/ dicht) zodat deze niet open blijft staan in de avond of nacht. Voor iedereen die al een extra tag had en deze reeds heeft ingeleverd, krijgt daar een nieuwe voor terug. Mocht je geen extra tag hebben, maar wel graag willen kan dit voor €50 (inclusief €20 borg) en zal via incasso worden geind.