Vereningsapp

Geplaatst op 22-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: JKH

Vanaf vandaag is Cappie, onze spiksplinternieuwe verenigingsapp beschikbaar.  Wij hopen dat  de communicatie binnen de vereniging door deze app gemakkelijker en interactiever zal verlopen.

Bijvoorbeeld de communicatie over de sluiting van onze jachthaven in het kader van de Corona-maatregelen. Wij hebben van een aantal leden mails daarover ontvangen. Mails met vragen, teleurstelling en suggesties. Vanavond hebben wij daarover vergaderd en vervolgacties besproken. Wij zullen de mailschrijvers en alle andere Buurmannen (m/v) door middel van pushberichten via de app op de hoogte houden van het vervolg.

Daarom is het heel belangrijk dat iedereen de app zo snel mogelijk gaat gebruiken. Je kan Cappie vinden in de App Store en in Google Play. Installeer de app, zoek (eenmalig) WSV Buurman en log in met de inloggegevens van onze website (ook eenmalig).  Dan kom je op de homepage van de app, waar je het laatste nieuwsbericht (dit bericht) ziet en de eerstvolgende activiteiten (die helaas zijn afgelast). Met het hamburgemenu aan de bovenzijde en de iconen aan de onderzijde kan je andere informatie oproepen. De informatie en de functies zullen de komende tijd worden uitgebreid. 

Als de app niet goed werkt of als je vragen of ideeën hebt, laat ons dat dan weten via ruutseb.[antispam].@wsvbuurman.nl