Zeillessen in de zomervakantie

Geplaatst op 07-07-2020  -  Categorie: Zeillessen  -  Auteur: JKH

Nu het verenigingsleven weer op gang komt, willen wij ook weer zeillessen voor de jeugd gaan organiseren.

Net als voorgaande jaren worden de lessen tegen het einde van de zomervakantie gegeven (17 -21 aug of 24-28 aug). In die week krijgen de kinderen 5 ochtenden of 5 middagen les in een Optimist van de vereniging. Een Optimist is een eenmansjeugdzeilboot voor kinderen tot 15 jaar.

De kinderen hoeven dus geen eigen boot te hebben, maar moeten wel goed kunnen zwemmen (zwemdiploma A en B). Leeftijd van 8 tot 13 jaar. De kosten bedragen € 100,-.

Voor we de organisatie daadwerkelijk starten, willen we weten hoeveel kinderen mee willen doen. En verder zoeken we ouders of andere leden, die zeilles kunnen en willen geven of bereid zijn om ondersteunde diensten te verlenen (zoals bardienst om limonade te schenken of het volgschip bemannen). Ook tips over geschikte instructeurs van buiten de vereniging zijn welkom.

Wij zullen de resultaten van deze peiling delen met iedereen, die gereageerd heeft. Als er voldoende belangstelling is om lessen te volgen én voldoende bereidheid om lessen te geven, zullen wij in onderling overleg de week vaststellen en de taken verdelen.

Stuur je reactie per mail via de knop onder dit bericht. Vermeld voor- en achternaam van je kind(eren), de leeftijd van je kind(eren), of je zelf les kan geven of dat je iemand kent die dat zou kunnen en of je andere ondersteuning wil geven.

Voor de volledigheid verzoeken wij degenen, die in de zeilapp al positief gereageerd hebben, ook nog een mail te sturen.

Met sportieve groet,

Zeilcommissie WSV Buurman