Zonnepanelen dankzij Club van 100!

Geplaatst op 10-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: JKH

De Club van 100 is een jaarlijks wisselend gezelschap van leden en niet-leden, vrienden en familie, watersporters en niet-watersporters, die de vereniging een warm hart toedragen en die ons ieder jaar weer in staat stellen om iets extra’s te realiseren. Zij doen dat door in een jaar een financiële bijdrage van € 100 te geven, geheel vrijwillig en belangeloos! 

Dankzij de Club van 100 hebben wij in de loop der jaren mooie dingen kunnen aanschaffen, zoals een brandweerrode Whaly en een supersnelle RIB (=rigid inflatable boat), die gebruikt worden bij zeillessen, bij wedstrijden en als reddingboot. Verder meubilair, plantenbakken en windschermen voor het terras. En een opbergrek voor de Optimisten en veiligheidstrappen aan de steigers. Die laatste worden dit jaar geïnstalleerd. In 2020 hebben we niet een gebruiksartikel op ons verlanglijstje staan, maar een serieuze lange termijn investering. Wij willen namelijk graag zonnepanelen aanschaffen. Dat is natuurlijk goed voor de duurzaamheid, maar ook financieel steeds interessanter door het groeiend aantal sloepen met walstroomaansluiting. Wij staan aan het begin van dat traject. We zullen diverse offertes aanvragen en de business case uitwerken. Op basis daarvan zullen we de investering opnemen in de begroting voor 2021. Wij willen de bijdrage van de Club van 100 in 2020 gebruiken als beginkapitaal van deze investering.    

Daarom roepen wij leden en niet-leden, vrienden en familie, watersporters en niet-watersporters om WSV Buurman dit jaar (weer) € 100 te schenken. In ruil daarvoor krijg je:

  • Een duurzamer jachthaven,
  • Een eervolle vermelding op het ‘Club van 100’-bord, dat het hele jaar in de hal van het clubhuis hangt (zie afbeelding),
  • Een warm welkom op de exclusieve ‘Club van 100’- borrel,
  • Eeuwige dank van leden en bestuur voor de gulle gave.

Als je daartoe bereid bent, kan je op 3 manieren doneren:

  • Pinnen in het clubhuis. Vergeet dan niet om je naam te noteren op de lijst bij de kassa. Anders kunnen we je naam niet op het bord zetten en je niet uitnodigen voor de exclusieve borrel.
  • Overmaken naar WSV Buurman, rekeningnummer NL39INGB0003588124, o.v.v. Club van 100
  • Aanmelden per mail via de knop onder dit bericht t.a.v. de penningmeester met het verzoek een factuur te sturen en automatisch te incasseren.

Wij hopen dit jaar extra veel namen op het bord te mogen schrijven en zodoende met al deze mensen de basis te leggen voor verduurzaming van onze jachthaven!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur WSV Buurman

 

 Aanmelden Club van 100