Ruilen van bardiensten

Ga naar Mijn WSV Buurman, het besloten deel van de website. Kies het tabblad Bardiensten en klik op Inschrijven & overzicht. Je komt dan in het overzicht van alle inschrijvingen. Ga naar de bardienst, die je wil ruilen, en klik op het ruilsymbool (twee pijltjes) achter je naam. Daardoor ga je automatisch naar de pagina Ruilverzoeken. Als je daar een geschikte ruilmogelijkheid ziet, kan je daarop klikken. Het andere lid krijgt een mailtje met jouw ruilverzoek. Als hij/zij dit accepteert, krijgen beiden een bevestiging en wordt de ruil in het dienstrooster doorgevoerd. Pas na ontvangst van het bevestigingsmailtje ben je niet meer verantwoordelijk voor je oorspronkelijke dienst.

Als je op de pagina Ruilverzoeken geen geschikte ruilmogelijkheid ziet, moet je terug gaan naar het overzicht van alle inschrijvingen (klik op Inschrijven & overzicht). Daarin kan je opzoeken met wie jij zou willen ruilen. Sluit het overzicht en ga naar Leden zoeken leden. Hier kan je de contactgegevens opzoeken van degene met wie jij zou willen ruilen. Als die daartoe bereid is, moet hij/zij ook het ruilsymbool achter zijn/haar naam aanklikken. Hij/zij komt daardoor op de pagina Ruilverzoeken, waar hij/zij jouw verzoek tegenkomt. Als hij/zij daarop klikt, krijg jij een mailtje dat jij moet accepteren, waarna de ruil wordt doorgevoerd in het dienstrooster en per mail aan jullie beiden wordt bevestigd.

Leden zoeken leden is uitsluitend en alleen bedoeld om het ruilen van diensten te faciliteren. Iedereen kan zelf instellen of hij/zij in die module wil voorkomen en met welke gegevens. Als je de module aanklikt, zie je bovenaan Mijn instellingen. Daaronder kan je aanklikken wat je wil laten zien. Als je daar kiest voor Foto (leuk voor de herkenning!), moet je die toevoegen op tabblad Mijn Gegevens, regel Mijn Inschrijfgegevens.

Als het je echt niet lukt om zelf te ruilen, kan je de Barcommissie via een mailtje (rab.[antispam].@wsvbuurman.nl) om hulp vragen. Zij zullen dan iemand van de eerder genoemde reservelijst vragen.